Kirkkoherran tervehdys
NETTIRADIO
Retki lähetysjuhlille

TONTTEJA MYYTÄVÄNÄ

Leppävirran seurakunta myy tarjousten perusteella pientalojen rakennuspaikkoja kirkonkylän keskustan läheisyydestä. Alueelta on upeat näkymät vesistöön.

Rakennuspaikat sijaitsevat  Matinkujan ja virran välisellä alueella. Rakennuspaikkojen rakennusoikeus vaihtelee 300 k-m2 – 400 k-m2 välillä. Tonttien koot ovat välillä 1.271 m2 – 2.159 m2. Alueelle voidaan rakentaa kuusi omakotitaloa, joista yksi on omarantainen.

Kirkkoneuvostolle osoitetut kirjalliset tarjoukset on toimitettava: Leppävirran seurakunta, kirkkoherranvirasto, Savonkatu 21, 79100 Leppävirta. Tarjouskuoreen merkintä ”omakotitalotontti”. Seurakunta pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Lisätietoja puh. 0400 947599/Merja Miettinen

Kyseessä on erillispientalojen korttelialue, jonka asemakaavamuutos on hyväksytty 2.5.2016. Alueelle voidaan rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia pientaloja (omakotitaloja) asumistarkoituksiin. Rinnetontille on mahdollista rakentaa 1,5 kerroksisia rakennuksia siten, että kellarikerros leikkautuu osittain rinteeseen.

Tontti no 1    1532 m2 Myyty
Tontti no 2    1374 m2
Tontti no 3    1547 m2
Tontti no 4    1802 m2 Myyty
Tontti no 5    1271 m2
Tontti no 6    2159 m2 Myyty

Tonteille on tieyhteys. Myynti tarjousten perusteella. Tarjouksessa on annettava selvitys, mikä tontti/mitkä tontit ovat kyseessä ja merkittävä se karttaliitteeseen.

Myyntipäätöksen tekee kirkkovaltuusto. Kiinteistön kaupasta antaa lausunnon tuomiokapituli ja lopullisen kaupan vahvistaa kirkkohallitus. Siten kirkkovaltuuston päätöksestä lukien kaupan vahvistamiseen kuluu aikaa arviolta 4 kk.

Tarjouslomakkeen voi ladata tästä, karttapohjat pinta-aloineen tästä ja tästä.

Tarvittaessa asemakaavamerkinnät löytyvät tästä.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.