Kirkkoherranvirasto
Kauneimmat joululaulut
Reformaation merkkivuosi

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranvirasto, Savonkatu 21, on avoinna maanantaista torstaihin 9-15, perjantaisin suljettu, puh. 040 176 3555, sähköposti: leppavirran.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirasto vastaa osaltaan väestökirjanpidon tehtävistä ja ottaa vastaan seurakunnan ja sen työntekijöiden toimintaa koskevia varauksia ja huolehtii niiden valmistelusta. Näihin liittyviä asioita ovat mm. virkatodistusten tilaaminen, kirkollisista toimituksista sopiminen, seurakunnan tilaisuuksia koskevat kysymykset ja yhteydenotot työntekijöihin.

Seurakunnan talous- ja hallintoasioita hoidetaan kirkkoherranviraston yhteydessä toimivassa taloustoimistossa, puh. 040 576 5007.

Papin kanssa voi sopia tapaamisen kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina ja tarvittaessa myös muulloin ja muuallekin.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto on diakoniatoimistossa. Tapaamisajan voi varata kirkkoherranvirastosta.

Myös muita seurakunnan työntekijöitä - kanttoreita, nuoriso- ja lapsityöntekijöitä, emäntää, hautausmaan ja kiinteistöjen hoitohenkilöstöä - voi tavoitella kirkkoherranviraston kautta, mutta varsinkin kiireellisissä tapauksissa myös suoraan matkapuhelimista. Puhelinnumeroita löytyy yhteystietosivulta.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.