KIRKKOHERRANVIRASTO
NETTIRADIO
Nuorten kausityöpaikat

KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirasto, Savonkatu 21, on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-15, sekä ajanvarauksella, puh. 040 176 6263, sähköposti: leppavirran.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirasto ottaa vastaan seurakunnan ja sen työntekijöiden toimintaa koskevia varauksia ja huolehtii niiden valmistelusta. Näitä ovat mm. kirkollisista toimituksista sopiminen, hautauksiin ja hautapaikkoihin liittyvät asiat, seurakunnan tilaisuuksia koskevat kysymykset ja yhteydenotot työntekijöihin. Seurakunnan talous- ja hallintoasioita hoidetaan kirkkoherranviraston yhteydessä toimivassa taloustoimistossa.

Vuoden 2019 alkaessa Leppävirran seurakunta liittyi Kuopion aluekeskusrekisteriin, josta virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan: http://www.kuopionseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/virkatodistus-ja-sukuselvitys

Avioliittoon vihkiminen edellyttää avioliiton esteiden tutkintaa, jossa varmistutaan siitä, ettei aiotulle avioliitolle ole lain mukaisia esteitä. Esteiden tutkinnan voi hoitaa ev.lut.kirkon asiointipalvelun kautta.

Papin kanssa voi sopia tapaamisen kirkkoherranvirastoon sen aukioloaikoina ja tarvittaessa myös muulloin ja muuallekin.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto on diakoniatoimistossa. Tapaamisajan voi varata joko heiltä tai kirkkoherranvirastosta.

Myös muita seurakunnan työntekijöitä - kanttoreita, nuoriso- ja lapsityöntekijöitä, emäntää, hautausmaan ja kiinteistöjen hoitohenkilöstöä - voi tavoitella kirkkoherranviraston kautta, mutta varsinkin kiireellisissä tapauksissa myös suoraan matkapuhelimista. Puhelinnumeroita löytyy yhteystietosivulta.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.