» Jumalanpalvelukset
TONTTEJA MYYTÄVÄNÄ
NETTIRADIO

Lähetystyö

Lähetystyön perusta on kaste- ja lähetyskäskyssä, jonka Vapahtajamme antoi meille:

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matt. 28:18-20)

Kuva kummikohteesta Angolassa/SLS

Seurakunnalla on sopimus Jukka ja Kaisa Sadeharjun työn tukemisesta Papua-Uudessa-Guineassa. He tekevät siellä työtä Wycliffe-järjestön raamatunkäännösprojekteissa. Tästä linkistä löytyy heidän bloginsa.

Leppävirran seurakunnan uusin lähetyskannatussopimus on tehty syksyllä 2016. Se koskee Thaimaan luterilaista kirkkoa, jonka seurakuntatyötä tuemme. Lisäksi tuemme tuon kirkon kieli- ja raamatunkäännöstyötä.

Seurakunnalla on myös kohdesopimus Suomen Lähetysseuran kautta Viktoria-järven hiippakunnan kanssa Tansaniassa. Sopimuksen mukaan seurakunta evankeliointityön projektia Mwanzan alueella. Tähän liittyen seurakunnalla sopimus Mwanzan alueen päiväkotien tukemisesta. Kaikkien kummilasten ja kummiryhmien kuulumisia löydät tästä.

Seurakunta tukee päiväkotiryhmää Tansaniassa Mwanzan alueella. Tuemme myös lukutaitoluokan toimintaa Venezuelassa. Lisäksi tuemme Angolassa olevaa lukiolaisten ryhmää, ryhmä on erityisesti seurakuntamme nuorten nimikkoryhmä.

Miesten saunapiiri tukee Dessien AIDS-orpoja koululaisia Etiopiassa.

Lähetyspiirit ja muut tilaisuudet

Lähetysjärjestöjen kirkkopyhiä: Lähetyspyhä 18.2. Messu ja lähetystilaisuus, Saarnaa Tuula Kosonen (SLS), 4.3. Medialähetys sanansaattajien kirkkopyhä. Messu ja kirkkokahvit, saarnaa Marko Pihlajamaa. 10.5. Kansanlähetyksen kirkkopyhä sekä kirkkokahvit.

Päiväpiiri kokoontuu Vanhassa pappilassa pääsääntöisesti joka toinen tiistai klo 13: seuraavan kerran 16.1.

Kirpputori Valkea Lähetti on avoinna ke klo 12 - 17 ja la klo 10 - 13.Kirpputorille voi aukioloaikoina tuoda puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita sekä lastentarvikkeita. Tiedustelut Maija Teppana-Karvinen, 040 717 9705.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.