KIRKKOVALTUUSTO 2019
TIETOSUOJA

Musiikkityö

Konsertteja

Joulukonsertti Mieskuoro Kuopio-Kvartetti To 20.12. klo 18 kirkossa. Solistit Pentti Toikkanen ja Pekka Rautio; Jouko Takala, kitara. Johtaa Jaana Turunen, ohjelma 10€

Tapaninpäivän joulukonsertti ke 26.12. klo 18 kirkossa. Jorma Hynninen, Johanna Tuomi ja Sauli Rissanen. Ohjelma 10 €.

Ortodoksikuoron loppiaiskonsertti 6.1. 2019 klo 17 kirkossa. Ortodoksikuoroa johtaa Maria Bondarenko. Ohjelma 5 €.

Pepe Willebrg - Yhteisvastuukonsertti to 21.2. 2019 klo 20 Vesileppiksessä. Mukana Anu Kosonen. Konsertin tuotto käytetään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykseen. Liput 20€, saatavilla Vesileppis puh. 029 170 0170, myynti@vesileppis.fi. Tai Leppävirran Kukka S.Kinnunen 017 554 1049

KUOROT

Kirkkokuoro Satu Rissasen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa

Kamarikuoro Canto harjoittelee Satu Rissasen johdolla erikseen sovittuina aikoina Vanhassa pappilassa.

Päiväkuoro Eliisa Hiltusen johdolla Vanhassa pappilassa erikseen ilmoitettavina to klo 12.

Virsikuoro Satu Rissasen johdolla erikseen ilmoitettavina to klo 16.30 Vanhassa pappilassa.

Nuorisokuoro harjoittelee Eliisa Hiltusen johdolla Vanhassa pappilassa.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.