» Jumalanpalvelukset
TIETOSUOJA

Musiikkityö

Konsertteja

To 21.6. klo 19 Kesäillan musiikki kirkossa. Leena Suhonen, piano. Ohjelma 10 €.

To 5.7. klo 19 Kesäillan musiikki kirkossa. Barokkiyhtye Helmi Consort & Anna Immonen, sopraano. Ohjelma 10 €.

La 21.7. klo 16.30 Joroisten musiikkipäivien konsertti kirkossa - Alppien laaksoista vuorten huipuille.  Carlo Torlontano, alppitorvi ja Francesco Di Lernia, urut. Liput 29 €

Su 22.7. klo 15 Joroisten musiikkipäivien konsertti kirkossa - Matkalla maailman huipulle.  Elena Stikhina, sopraano – Hans-Otto Ehrström, piano. Liput 35 €

To 2.8. klo 19 Kesäillan musiikki kirkossa. Markku Uhlbäck, laulu ja Ari Satomaa, piano. Ohjelma 10 €.

To 9.8. klo 19 Konevitsa-kvartetin konsertti kirkossa. Ohjelma 12 €.

Kesäpäivän musiikkituokiot ke klo 12 kirkossa

Seurakunnan kanttorit musisoivat: 4.7. Eveliina Ylikoski; 11.7. Satu Rissanen, yhteislaulutuokio; 18.7. Satu Rissanen; 25.7. Sofia Valli

KUOROT

Kirkkokuoro Satu Rissasen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa

Kamarikuoro Canto harjoittelee Satu Rissasen johdolla erikseen sovittuina aikoina Vanhassa pappilassa.

Päiväkuoro Eveliina Ylikosken johdolla Vanhassa pappilassa erikseen ilmoitettavina to klo 12.

Virsikuoro Satu Rissasen johdolla erikseen ilmoitettavina to klo 16.30 Vanhassa pappilassa.
Nuorisokuoro harjoittelee Sofia Vallin johdolla erikseen ilmoitettavina to klo 17 Vanhassa pappilassa.

Lapsikuoro harjoittelee Sofia Vallin johdolla to klo 14 Alapihan koululla.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.