KIRKKOHERRANVIRASTO
Nuorten kausityöpaikat

Musiikkityö

Konsertteja

Pepe Willebrg - Yhteisvastuukonsertti to 21.2. 2019 klo 20 Vesileppiksessä. Mukana Anu Kosonen. Konsertin tuotto käytetään vuoden 2019 Yhteisvastuukeräykseen. Liput 30€, saatavilla Vesileppis puh. 029 170 0170, myynti@vesileppis.fi. Tai Leppävirran Kukka S.Kinnunen 017 554 1049

Yhdestä suusta - Yhteisvastuukonsertti su 17.3. klo 16 kirkossa.

I’ll be Bach urkukonsertti ti 26.3. klo 18 kirkossa, Esa Toivola.

Paastonajan konsertti la 13.4. klo 18 kirkossa, Savonlinnan kanttorit ja soitinryhmä.

Pääsiäiskonsertti ma 22.4. klo 14 kirkossa, Juha Kotilainen.

Kevätkonsertti su 26.5. klo 18 kirkossa.

Konserttitiedot täydentyvät kevään aikana

Rippikoulukortilla pääsee kirkossa järjestettäviin konsertteihin ilmaiseksi, kun hakee merkintää tutustumiskäyntejä varten.

KUOROT

Kirkkokuoro Satu Rissasen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa. Aloitus 17.1.

Kamarikuoro Canto harjoittelee Satu Rissasen johdolla erikseen sovittuina aikoina Vanhassa pappilassa.

Päiväkuoro Eliisa Hiltusen johdolla Vanhassa pappilassa erikseen ilmoitettavina to klo 12. Aloitus 17.1.

Virsikuoro Satu Rissasen johdolla erikseen ilmoitettavina to klo 16.30 Vanhassa pappilassa. Aloitus 24.1.

Nuorisokuoro harjoittelee Eliisa Hiltusen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa.

Lapsikuoro harjoittelee Eliisa Hiltusen johdolla to klo 17 Vanhassa pappilassa. Aloitus 17.1.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.