KIRKKOHERRANVIRASTO
NETTIRADIO

Musiikkityö

Konsertteja

11.7. klo 19 Kesäillan musiikki,  Terttu Iso-Oja, sopraano, Matti Vaakanainen urut.

Ohjelma 10 €.

19.7. klo 19 Joroisten musiikkipäivät: Waltteri Torikka ja Suvi-illan klassikot, liput 35 €.

1.8.   klo 19 Kesäillan musiikki, Annamari Hiltunen, sello, Eliisa Hiltunen, urut/ piano.

Ohjelma 10 €.

18.8. klo 18 Duetto soi -konsertti Leppävirran kirkossa, Mervi Rautiainen, sopraano, Mari Hautaniemi, altto, Ossi Jauhiainen, urut/ piano. Ohjelma 10 €.

Rippikoulukortilla pääsee kirkossa järjestettäviin konsertteihin ilmaiseksi, kun hakee merkintää tutustumiskäyntejä varten.

KUOROT

Kirkkokuoro Satu Rissasen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa.

Kamarikuoro Canto harjoittelee Satu Rissasen johdolla erikseen sovittuina aikoina Vanhassa pappilassa.

Päiväkuoro Eliisa Hiltusen johdolla Vanhassa pappilassa erikseen ilmoitettavina to klo 12.

Virsikuoro Satu Rissasen johdolla erikseen ilmoitettavina to klo 16.30 Vanhassa pappilassa.

Nuorisokuoro harjoittelee Eliisa Hiltusen johdolla to klo 18 Vanhassa pappilassa.

Lapsikuoro harjoittelee Eliisa Hiltusen johdolla to klo 17 Vanhassa pappilassa.

Kuorojen seuraava toimintakausi alkaa syyskuussa

© 2005 Leppävirran Seurakunta.