» Ryhmätoiminta
TONTTEJA MYYTÄVÄNÄ
NETTIRADIO

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuu torjuu nälkää ja köyhyyttä.

Tämän vuoden yhteisvastuukeräys keskittyy nälän ja köyhyyden torjumiseen kotimaassa ja ulkomailla. Kotimaassa keräyksellä tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Kirkon Diakoniarahastosta voidaan myöntää kertaluontoisia avustuksia seurakuntien diakoniatyön kautta esimerkiksi välttämättömiin hankintoihin sairauden, työttömyyden tai muun yllättävän elämäntilanteen vuoksi vaikeuksiin joutuneille ihmisille.

Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan tänä vuonna erityisesti katastrofien ja konfliktien keskellä eläviä ihmisiä. Heille pyritään turvaamaan muun muassa ravinnon ja puhtaan veden saanti sekä tarjoamaan mahdollisuus terveydenhoitoon ja majoitukseen. Lapsille ja nuorille pyritään järjestämään mahdollisimman pian paluu kouluun. Avun vie perille tuttuun tapaan Kirkon Ulkomaanapu.

Yhteisvastuukeräys käynnistyy seurakunnassa helmikuun alussa.

Sunnuntaina 4.2. on kynttilänpäivän messu kirkossa ja messun jälkeen kirkkolounas ja yhteisvastuuinfo Vanhassa pappilassa.

YV-laskiasmyyjäiset to 8.2. klo 16.15 Vanha pappilassa.

YV-pääsiäsimyyjäiset  to 22.3. klo 16.15. Vanha pappilassa.

YV-lipaspäivät pe 16.2., pe 16.3., ja pe 13.4.

Yv-konsertti su 2.5. kirkossa klo18

Ilmoittautumiset kerääjäksi sekä tiedustelut Miralle puh. 040-5811282                         Kuvahaun tulos haulle YHTEISVASTUU SYDÄN

© 2005 Leppävirran Seurakunta.