» Nuoret
Reformaation merkkivuosi

Tervetuloa elämänkouluun!

Rippikoulumme tavoitteena on, että

• nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on Pyhässä kasteessa liitetty,
  • kasvaa rakkaudessa lähimmäisiinsä,
  • elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä.

Rippikoulut 2018

Seurakunta järjestää vuonna 2018 kolme rippikoulua.
Ilmoittautuminen on käynnissä. Tältä sivulta voit tulostaa tai ladata koneellesi ilmoittautumislomakkeen, tiedotteen sekä riparikirjeen kotiväelle. Kotipostia on lähetetty kaikille seurakunnassa kirjoilla oleville v.2003 syntyneille nuorille ja heidän huoltajilleen. Järjestöleireille osallistuvat saavat oman kotikirjeensä.

Leirit pidetään Harjulassa, seurakunnan leirikeskuksessa ja konfirmaatio Leppävirran kirkossa

Rippikoulu jakaantuu

- tutustumisjaksoon 29.10. - 2.12.2017
- seurakuntaan tutustumisjaksoon 3.12.2017 - 20.5.2018
- leirijaksoon sekä
- konfirmaatioon
Tämän lisäksi huoltajia kutsutaan mukaan eri tilaisuuksiin sekä vanhempainiltaan keväällä.

Lue huolella alla olevat, llinkeistä löytyvät tiedotteet ja toimi niissä annettujen ohjeiden mukaan.

Rippikoulutiedote löytyy tästä

Ilmoittautumislomake löytyy tästä

Riparikirje huoltajille  löytyy tästä

Järjestöleirille osallistuvan kotikirje löytyy tästä

Rippikoulukortin saat opiskelupäivässä, ennen seurakuntajakson alkua.
Seurakuntaan tutustuminen sisältää mm. konserttikäynnin / -käyntejä. Konsertteihin osallistumisesta saa merkinnän rippikoulukorttiin. Huomioithan seuraavan:

* *  RIPPIKOULUKORTILLA PÄÄSEE ILMAISEKSI KAIKKIIN LEPPÄVIRRAN KIRKOSSA JÄRJESTETTÄVIIN KONSERTTEIHIN. * *

Pidä kortti aina mukana konserttikäynnillä.

Nuorten Olkkari-illat Karhunpesässä Riihitie 19 pe klo 18- 21

8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11., 1.12.

Rippikoulukorttiin saat merkinnän omavalintaisiin tilaisuuksiin. Tervetuloa mukaan!

Tästä on hyvä keskustella kotona

Tupakoinnista -

Kaikki leirimme ovat savuttomia. Mikäli olet tupakoitsija, mieti huoltajiesi kanssa miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan (8vrk).

Kännykästä -

Messun aikana pidetään kännykät suljettuin/äänettöminä taskussa/laukussa. Messun aikana ei pidä käyttää kännykkää mihinkään tarkoitukseen. Näin säilyy mahdollisuus keskittyä itse asiaan. Mikäli ohjetta ei noudateta, voi messun liturgi jättää antamatta merkinnän.

Tietoa leirimaksusta

Kesäleiri yht. 70€:
sisältää elintarvikemaksun 8,75€/ pv. Leirillä tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoitus, oppimateriaali ja opetus ovat sinulle ilmaisia.

Kirkkoon kuulumattomat ja ulkopaikkakuntalaiset:
Välittömien kustannusten mukainen täysihoitokorvaus 350€.

Leirimaksuvapautuksesta
Mikäli Leppävirran seurakunnassa kirjoilla olevan nuoren molemmat huoltajat ovat työttömiä, 70 €:n leirimaksusta saa vapautuksen anomuksen ja todistetun työttömyyden perusteella.

Leirilaskusta
Leirilasku lähetetään alkukevään aikana tai jaetaan viimeistään vanhempainillassa.

Kirkon rippikoulusivut tarjoavat paljon tietoa monesta rippikouluun liittyvästä asiasta.

Tervetuloa elämänkouluun!

Terveisin
Sanna Ryytty,
rippikoulupastori,
p. 040 512 2460 / sanna.ryytty@evl.fi

© 2005 Leppävirran Seurakunta.