KIRKKOHERRANVIRASTO
Tontteja myytävänä
NETTIRADIO

Ryhmätoiminta

Yksinäisten joulujuhla ma 23.12. klo16 Vanha pappila. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon  pe 13.12. mennessä.Ilmoittautumisen yhteydessä saa henkilökohtaisen jouluateria kortin, joka esitetään ruokailuun saapuessa.

Jouluiloa vähävaraisille. Diakoniatyö ottaa vastaan lahjoituksena; kahvia, teetä, suklaata, glögiä, kynttilöitä, rusinoita, kaakaota, riisiä, villasukkia,lapasia sekä shampoota ja suihkusaippuaa. Tuotteita otetaan vastaan viikoilla 49-50 kirkkoherranvirastoon ma,ti, to klo 9-15. Muuna aikoina sopimuksen mukaan, ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin Mira p. 040 581 1282 ja Pia P. 040 705 4642. Lämmin kiitos lahjoituksesta!

KÄSITYÖKAHVILA joka kk ensimmäinen torstai  5.12. klo    10-12 Olkkarissa.

KIMPPAKIERROS yhteinen aamulenkki, aamupala ja hartaus. Maanantai 9.12. klo 8.30 Startti Vanhan pappilan pihalta.

ARKILOUNAS  ti  3.12. joulubrunssi klo 11-12. Vanhassa pappilassa.

Sururyhmä alkaa keväällä 2020. Jos olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään, ota yhteyttä diakoni Pia Huoviseen puh. 040 705 4642

TERVETULOA!

Kuvahaun tulos haulle pic art flowers

TERVETULOA!

© 2005 Leppävirran Seurakunta.