» Ryhmätoiminta
Reformaation merkkivuosi

Vapaaehtoistyö

Lähimmäispalvelutyössä
tehdään kiinteää yhteistyötä vapaaehtois-toimintakeskus Ukonhatun kanssa. Jos olet kiinnostunut erilaisista vapaaehtoistehtävistä (tukihenkilönä toimimisesta, piirien ohjaamisesta, emännän tehtävistä, erilaisista lyhytkestoisista tehtävistä jne.) voit ottaa yhteyttä Arkikeskus Pellavaan, puh. (017) 389 8281 tai  kirkkoherranvirastoon, puh 040 176 3555.

Kirkon isäntien ja emäntien eli vapaaehtoisten suntioiden joukkoon voi liittyä astumalla kirkon sakastiin jumalanpalvelusten jälkeen.

Myyjäisiä järjestetään sekä Yhteisvastuukeräyksen että lähetystyön hyväksi. Myyjäisissä voi palvella mm. tulemalla talkoolaiseksi pappilan keittiöön kolme päivää ennen myyjäisiä. Siellä leivotaan ja valmistellaan myytävät tavarat. Joukkoon mahtuu niin leivonta- kuin ruoanlaittotaitoisiakin, pussittajia, siivoajia - hyvin monenlaisia apuja.

Yhteisvastuukeräyksen toteuttaminen on vuosittain mittavin vapaaehtoistyön saavutus kirkossamme. Yhteisvastuukeräys tarjoaa tänäkin vuonna monenlaisia tehtäviä. Olet tervetullut mukaan toteuttamaan keräystä antamalla aikaasi ja taitojasi. Ilmoittautua voit diakoniatyöntekijöille.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.