» Jumalanpalvelukset
Kuvagalleria
Reformaation merkkivuosi

Sielunhoito

Elämä ei aina kulje niin kuin on suunniteltu, moni asia voi muuttua: kohdalle voi sattua kuolemantapaus, avioero, vaikea sairaus tai työpaikan menetys. Näissä ja muissa tilanteissa sinun ei tarvitse jäädä yksin: Sinulla on mahdollisuus kääntyä pappien, diakonian viranhaltioiden ja muiden seurakunnan työntekijöiden puoleen ja saada hengellistä ja henkistä tukea elämän ja uskon moninaisissa haasteissa.

Seurakuntamme papit kiertävät aika-ajoin oma-alotteisesti terveyskeskuksen osastoilla ja vanhusten asumisyksiköissä, mutta pyynnöstä pyrkivät järjestämään mahdollisimman pian henkilökohtaisen tapaamisen, johon voi liittyä sairaalle tai liikuntarajoitteiselle annettava ehtoollinen.

Murtunutta ruokoa hän ei muserra, lampun hiipuvaa liekkiä hän ei sammuta. (Jesaja 42:3)

Netistä voit saada apua Palveleva netti -sivuston kautta.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.