» Ryhmätoiminta
Kirkkoherran tervehdys
Kuvagalleria
Reformaation merkkivuosi

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa toimintaa ihmisten auttamiseksi ja tukemiseksi elämän arjessa.

Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään. Diakoniatyö tarjoaa apua niin henkisissä, hengellisissä kuin taloudellisissakin asioissa.

Merkittävä osa diakoniaa on varustaa seurakuntalaisia kantamaan vastuuta lähimmäisistään erilaisten vapaaehtoistyön keinoin.

Yli 100 vuotta diakoniatyötä

Leppävirran seurakunnassa on tehty diakoniatyötä yli sata vuotta. Vuonna 2015 vietettiin juhlavuotta, kun ensimmäisen diakonissan, Martta Hakolan, palkkaamisesta tuli kuluneeksi 100 vuotta.

Vastaanotto- ja kotikäyntityö

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto toimii ajanvarauksella kirkkoherranviraston kautta, puh. 040 176 3555.  Diakoniatoimisto sijaitsee srk:n virastotalolla, Savonkatu 21.
Työntekijän voi pyytää käymään myös kotiin.

Hätäaputili

Diakonian hätäaputilille kootaan kolehteja ja esim. merkkipäivämuistamisia, joilla autetaan erityisesti niitä leppävirtalaisia jotka vaikean elämäntilanteen ja muun avun riittämättömyyden takia ovat hätätilassa. Tilin numero on FI80 5230 0140 0529 95

"Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain." Gal. 6:2

© 2005 Leppävirran Seurakunta.