SEURAKUNTAVAALIT
NETTIRADIO
TIETOSUOJA

VAALITIETOA

Seurakuntavaaleilla valitaan jäsenet kirkkovaltuustoon, joka käyttää seurakunnan ylintä päätäntävaltaa. Leppävirralla kirkkovaltuustoon kuuluu 23 jäsentä.

Ennakkoäänestys järjestetään 6.-10.11.2018 Leppävirran seurakunnan kirkkoherranvirastossa Savonkatu 21 joka päivä klo 9-18 sekä Monnin kauppatalossa, K-Supermarket, Leppävirrantie  6.-10.11.2018 klo 11-19.

Äänestys varsinaisena vaalipäivänä tapahtuu Leppävirran kirkossa jumalanpalveluksen jälkeen sunnuntaina 18.11. klo 11 - 20.

Äänioikeutettuja ovat kaikki vähintään 16 vuotta vaalipäivään mennessä täyttäneet seurakunnan jäsenet. Leppävirralla äänioikeus on noin 7000 henkilöllä,  joista noin 500:lla on nyt ensi kertaa äänioikeus yhteiskunnallisissa vaaleissa.

Leppävirran seurakunnan kirkkovaltuuston vaaleissa ehdokkaita ovat asettaneet neljä valitsijayhdistystä: I Lähellä, II Leppävirran sosiaalidemokraatit, III Meidän kaikkien peruskirkko ja IV Kotikirkko. Ehdokkaita on yhteensä 39.

Vaalikoneessa voit vertailla ehdokkaita osoitteessa seurakuntavaalit.fi

© 2005 Leppävirran Seurakunta.