Kirkkoherran tervehdys
Kauneimmat joululaulut
Reformaation merkkivuosi

Kuvagalleria

Tälle sivulle keräämme kuvia viimeaikaisista tapahtumista

Vuosi 2016

Kirkon 170-vuotisjuhlaan liittyen järjestettiin huhtikuussa konsertti, jossa esiintyivät Jorma Hynninen ja Savon kanttorien kuoro. Kuoroa johti kanttori Richard Nicholls

Huhtikuussa siunattiin Ryhmänohjaaja I kurssin suorittaneet nuoret

Vuosi 2015

Marraskuussa vietettiin Lasten kirkkoa, jossa lauloivat niin kerholaiset kuin lapsikuorokin.

Mikkelinpäivänä juhlittiin seurakunnan diakoniatyön satavuotista taivalta. Juhlamessussa saarnasi piispa Jari Jolkkonen. Messun jälkeen juhlat jatkuivat Vanhassa pappilassa mm. menneitä muistellen.

Kuvia Uskon yön tapahtumasta 19.9. (Kuvat: Jorma Hynnisen kuva Laulujen lauluun perustuen, Päiväkerholaisten näkemystä Jumalan huolenpidosta, Arto Lambergin teos Pimeys ja Elina Vänskän ikoneita)

Kirkon takaosaan on ripustettu vitriiniin esille kirkon vanhat messukasukat.

Leppävirtapäivien messu oli tänä vuonna motoristimessu ja sen kunniaksi alttarin juurelle tuotiin pyörä

Sunnuntaina 19.4. otettiin käyttöön kirkon uusi kastepöytä, jonka seurakunnan puutyöpiirin miehet olivat tehneet. Pöytä kannettiin kirkkoon juhlallisesti kulkueessa ja asetettiin paikoilleen. Messussa oli myös pyhäkoulu lapsille.

Palmusunnuntain messussa saarnasi hiippakuntamme ystävyysseurakunnan kirkkoherra Pavel Krylov. Seurakunnan nuorten Lähde-kuoro lauloi. Kuvassa skuoritsalaiset vieraamme messun jälkeen. (Kuva Pavel Krylov)

Palmusunnuntaina 29.3. Projektikuoro ja soitinyhtye esittivät kirkossa Buxtehuden kantaatin Jesu, meine Freude. Kirkkokuoro puolestaan esitti O. Jauhiaisen kantaatin Vapahtaja tuomitaan.  Kuorojen johtajana toimi Satu Rissanen. Tilaisuus oli osa Yhteisvastuukeräystä ja sen kolehtituotto käytettiin Yhteisvastuun hyväksi. (Kuva Sauli Rissanen)

© 2005 Leppävirran Seurakunta.