Kirkkoherran tervehdys
 » Vanha Pappila
Reformaation merkkivuosi

Vanha Pappila

Vanhassa pappilassa on erilaisia tilaisuuksia varten useita tiloja.

Suurin tila on nimetty rovasti Pekka Karhun mukaan Karhun saliksi. Sen takaosa on muunnettavissa tarjoilutilaksi, lisäksi siinä on sivuhuone, josta on näkyvyys puhujapulpettiin ja valkokankaalle. Kaikkiaan salissa em. tilat mukaan lukien on n. 90 istumapaikkaa. Tilassa on piano. Tilaa voidaan laajentaa avaamalla paljeovet Maurin saliin.

Karhun sali ovelta katsottuna

Sali takaosasta katsottuna

Sali edestä katsottuna, vasemmalla näkyy myös sivuhuonetta

Seuraavaksi suurin tila on  khra Henrik Rauramon mukaan nimetty Henrikin sali. Siinä on istumapaikkoja n. 30 hengelle. Tila soveltuu hyvin esim. kastejuhlien ja pienten muistotilaisuuksien pitopaikaksi. Tilassa on myös valkokangas ja piano.

Kolmas sali on khra Mauri Veikko Tenan mukaan nimetty Maurin sali. Siinä on n. 25 istumapaikkaa.

Tarjoilutilana voidaan käyttää Ruustinnan salia, joka sijaitsee keittiön lähellä. Tarvittaessa siinä voi ruokailla 14 henkilöä.

Ruustinnan salista avautuu ovi pienimpään kokoontumistilaan: Emännöitsijän huoneeseen, jossa on tilaa 18 hengelle. Tila soveltuu hyvin pienempiin vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Huoneessa on valkokangas.

© 2005 Leppävirran Seurakunta.